Silverplana

Od ideje na papirju do izvedbe in postavitve pohištva in notranje opreme

Izdelava in postavitev notranje opreme je zahteven proces, ki zahteva natančno načrtovanje in izvajanje. 

Če imate idejo o notranji opremi, ki bi jo radi uresničili, vam lahko pomagamo pri celotnem postopku. 

Naša ekipa strokovnjakov bo z vami sodelovala od samega začetka, pomagala pri izdelavi načrta, izbiri materialov, ter vam svetovala pri postavitvi in izvedbi. 

Naš cilj je, da vaš prostor postane funkcionalen, udoben in estetsko dovršen. Za več informacij in individualno ponudbo nas kontaktirajte.

Načrtovanje

Začetni načrti so ključnega pomena za uspešno izvedbo notranje opreme. Pri načrtovanju se upoštevajo dimenzije prostora, obstoječa arhitekturna zasnova, oblikovanje in stil notranje opreme ter predvidena funkcija prostora.

Konceptualni pristop

Pri projektiranju notranje opreme se nanaša na oblikovanje skladno z določenim konceptom ali idejo, ki določa celovito izkušnjo prostora. Pomembnost konceptualnega pristopa pri projektiranju notranje opreme je v tem, da zagotavlja harmonijo in koherentnost v prostoru, ki posledično ustvarja prijetno in funkcionalno okolje za uporabnika.

Časovni načrt

Pri načrtovanju notranje opreme je pomembno upoštevati tudi časovni načrt. Potrebno je zagotoviti, da se vsi postopki izvajajo v skladu s predvidenim časovnim okvirom in da se projekti zaključijo pravočasno.

Sodelovanje s stranko:

Sodelovanje s stranko je ključnega pomena za izpolnitev njenih potreb in želja. Zato je pomembno, da se redno posvetujemo z naročnikom, da preverimo, ali so vsi elementi notranje opreme usklajeni z njihovimi željami.

Nekaj dokončanih projektov

https://www.premierinn.com/

Nekaj dokončanih projektov